IZOBRAŽEVANJE

 

PREDAVANJA

Predavanja izvajamo tako za širšo, kot strokovno javnost. Predavata  doc. dr. Bojan Knap dr. med.,  nutricionist z IOC diplomo in Andrej Rezar, mag.farm. Vsebina predavanja se prilagaja zahtevam organizatorja predavanja in publike, ki ji je predavanje namenjeno. Več informacij in naročanje predavanj na info@enerzona.si

P1010127.JPG

DATUMI IN LOKACIJE PREDAVANJ

 

ZONE ACADEMY

ZoneAcademy.com je uradna evropska znanstvena spletna stran prehrane Zona, Barry Sears-a.

Ozadje - Zamisel o ustanovitvi strani ZoneAcademy.com izhaja iz velikega uspeha seminarjev »Zone Consultant«, ki potekajo že od leta 2002. Udeleženci izobraževanj so pridobili poglobljeno razumevanje rezultatov najnovejših raziskav o novih prehranskih strategijah in to neposredno od zdravnikov, specialistov in univerzitetnih predavateljev. Te informacije so zdaj lažje dostopne na spletni strani ZoneAcademy.com, skupaj z najnovejšimi izsledki raziskav, ki so neposredno povezane s strategijo prehranjevanja v Zoni.

Bralci - ZoneAcademy.com se prvenstveno ukvarja z vprašanji znanosti na področju prehrane. V prvi vrsti je namenjena medicinskim strokovnjakom. Namen spletne strani je učinkovita in kompetentna komunikacija z zdravniki, kot tudi z ostalimi, ki imajo poseben interes v prehrani.

Cilji - Glavni cilj ZoneAcademy.com je zagotoviti najnovejše in posodobljene informacije o znanosti na področju prehrane. Stran želi vključiti strokovnjake za izmenjavo mnenj in izkušenj, kot tudi spodbujanje znanstvenih konceptov, ki so osnova strategiji prehranjevanja v Zoni.

V primeru, da se želite udelžiti seminarja v okviru Zone Academy, oziroma želite pridobiti naziv »Zone Consultant« se obrnite z vprašanjem na info@enerzona.si